• Piers Morgan va vorbi cu premierul Rishi Sunak în cadrul emisiunii sale de la TalkTV, în ceea ce va fi cu siguranță un interviu exploziv, după cum s-a anunțat.
  • Mâine, în cea de-a 100-a zi de mandat, voi sta de vorbă cu premierul @RishiSunak la No10 Downing Street, a anunțat Morgan pe Twitter.
  • Mai mulți urmăritori ai lui Morgan și-au exprimat entuziasmul în legătură cu interviul cu Sunak.

Piers Morgan va vorbi cu premierul Rishi Sunak în cadrul emisiunii sale de la TalkTV, în ceea ce va fi cu siguranță un interviu exploziv, după cum s-a anunțat. Interviul, care va fi difuzat joi în emisiunea Piers Morgan Uncensored, va coincide cu cea de-a 100-a zi de mandat a premierului la nr. 10 Downing Street, după ce a preluat funcția de la predecesoarea sa Liz Truss, în urma mandatului de 44 de zile.

Mâine, în cea de-a 100-a zi de mandat, voi sta de vorbă cu premierul @RishiSunak la No10 Downing Street pentru un interviu exclusiv de mare anvergură, a anunțat Morgan pe Twitter.

Când Morgan era încă la Good Morning Britain, înainte de retragerea sa fulminantă din martie 2021, el l-a criticat cu furie pe premierul de atunci Boris Johnson pentru că ar fi refuzat să meargă la emisiunea de la ITV pentru a fi intervievat de el și de fosta sa coprezentatoare Susanna Reid.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Guvernul refuză din nou să pună pe cineva la interviu mâine la @gmb, a scris el pe Twitter în mai 2020, la câteva luni de la declanșarea pandemiei COVID-19. El a adăugat atunci: Este a zecea zi consecutivă în care boicotează emisiunea în timpul celei mai grave crize din Marea Britanie de la al doilea război mondial încoace. Ce mod rușinos de a-i trata pe telespectatorii noștri. Să vă fie rușine @BorisJohnson.

După Johnson, Truss a preluat rolul de la nr. 10, dar a fost în funcție doar o lună și jumătate înainte de demisie, după ce anterior se confruntase cu Sunak în candidatura sa pentru acest post. Devenind cel mai scurt prim-ministru din istoria Marii Britanii, ea a declarat în discursul său de demisie: Nu pot să îndeplinesc mandatul în baza căruia am fost aleasă de Partidul Conservator.

Sunak și-a preluat oficial funcția în octombrie 2022, iar recent l-a demis pe Nadhim Zahawi din funcția de președinte al Partidului Conservator, pe fondul unui scandal fiscal de mai multe milioane de lire sterline. Este clar că a existat o încălcare gravă a Codului ministerial, a declarat premierul.

Sunak a explicat că a promis că guvernul pe care îl conduce va avea integritate, profesionalism și responsabilitate la fiecare nivel.

Mai mulți urmăritori ai lui Morgan și-au exprimat entuziasmul în legătură cu interviul cu Sunak, unul dintre ei scriind pe Twitter: Asigură-te că-l pui la grătar în mod corespunzător.

În luna mai a anului trecut, Morgan a lăudat-o pe fosta sa co-prezentatoare de la GMB, Susanna Reid, pentru că l-a pus la zid pe Johnson, pe atunci premier, scriind pe Twitter: Boris se va întoarce la frigider după asta. Bravo Susanna Reid. Linia de atac a lui Elsie a fost extrem de eficientă în expunerea eșecului guvernului său de a ajuta în mod adecvat oamenii noștri cei mai vulnerabili, pe fondul creșterii inflației.”