• Liderii PNL au votat azi pentru asumarea răspunderii guvernului pe măsurile lui Ciolacu.
  • Mai mulți lideri PNL și-au arătat nemulțumirea față de relația cu partenerii de la PSD.
  • De la ora 17.00 are loc o ședință a coaliției pentru asumarea măsurilor fiscale.

Liderii PNL au votat azi pentru asumarea răspunderii guvernului pe pachetul de măsuri fiscal-bugetare. Votul a fost dat după o ședință informală care a avut loc duminică în care mai mulți lideri PNL și-au aratat nemulțumirea față de realația cu partenerii de guvernare de la PSD.

Mai mulţi liberali au transmis duminică, în şedinţa partidului, că nu vor da un vot în alb pachetului de măsuri fiscale, fără să existe o discuţie înainte în coaliţie şi în Guvern şi să se cunoască toate măsurile pe care premierul Marcel Ciolacu le aduce în faţa Parlamentului.

Potrivit unor surse liberale, în şedinţă s-a vorbit despre impactul acestor măsuri care afectează mediul privat și electoratul liberal. „Votul de azi confirmă decizia pentru continuarea guvernării, pentru asigurarea stabilității țării, faptul că am discutat arată că suntem un partid viu”, a declarat Nicolae Ciucă.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

În această seară de la ora 17 va avea loc o ședință a coliției, unde mai mult ca sigur mulți liberali își vor spune nemulțumirile față de măsurile fiscale ale lui Ciolacu.

Citește și: