• PNL Argeș a organizat de Ziua Îndrăgostiților un concurs pentru cupluri.
  • Unul dintre pașii înscrierii a constat în aprecierea paginii de Facebook a partidului și pe cea a liderului organizației, Alina Gorghiu.
  • În urma încheierii concursului, câștigătorilor le este promisă câte o ie tradițională.

Liberalii din Argeș au organizat pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, un concurs pentru aceștia. Condiția de înscriere la concurs a fost ca participanții să dea like paginilor de Facebook ale PNL Argeș și Alinei Gorghiu. Premiile constau în ii tradiționale, iar câștigătorii vor fi anunțați de Dragobete.

Ești din Argeș? Ești îndrăgostit? Atunci avem o provocare pentru tine! Participă în perioada 14-24 februarie la concursul organizat de PNL Argeș pentru cele mai frumoase gânduri despre persoana iubită”, se arată în anunțul postat luni pe pagina de Facebook a organizației.

Una dintre condițiile pentru participare a fost ca cei care vor să se înscrie să dea like paginilor de pe această rețea de socializare a partidului și paginii liderului acestei organizații, Alina Gorghiu.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Ce trebuie să faci? Pasul 1: dă like paginii de Facebook a PNL Argeș și a președintelui organizației, Alina Gorghiu. Pasul 2: lasă-ne în comentarii la postarea de pe pagina noastră, PNL Argeș, o poză cu tine și persoana iubită, împreună cu o declarație de dragoste”, arată organizatorii.

Potrivit anunțului, concurenții clasați pe primele patru locuri vor primi ca premiu o ie tradițională, iar câștigătorii vor primi două ii, una pentru ea și una pentru el.