• Serviciul poştal ucrainean va emite noi timbre care prezintă podul avariat din Kerci, pod ce lega Crimeea de Rusia, a anunţat sâmbătă şeful poştei ucrainene.
  • Timbrul va prezenta două figuri care seamănă cu starurile de la Hollywood Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet în ipostaza lor iconică din filmul „Titanic”.
  • Preţul timbrului va fi de 18 grivne ucrainene (0,48 dolari) bucata, iar Kievul intenţionează să tipărească şapte milioane de exemplare.

Autorităţile din Ucraina vor emite timbre cu imaginea podului de la Kerci, avariat în urma unei explozii, potrivit CNN.

Serviciul Poştal ucrainean va emite timbre care prezintă podul avariat din Strâmtoarea Kerci, care lega Crimeea de Rusia, a anunţat sâmbătă directorul general al instituţiei.

„Nu vă voi ura o zi bună, pentru că este deja minunată. Podul de la Kerci este gata” , a declarat şeful Ukrposhta, Igor Smelyansky.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

Timbrul va reprezenta două figuri care seamănă cu vedetele de la Hollywood, Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, în poziţia lor celebră din filmul „Titanic” din 1997.

De asemenea, va fi o imagine a peninsulei Crimeea care rupe cătuşele sugerând despărţirea de Rusia.

Preţul timbrului va fi de 18 grivne ucrainene (0,48 dolari) bucata, iar Kievul intenţionează să tipărească şapte milioane de exemplare.