Poliția a dezamorsat o bombă amplasată sub o mașină din apropierea Stadionului Olimpic din Roma, înainte de meciul dintre Italia și Elveția. Cine a fost ținta

Poliția din Italia oprește circulația pe o stradă. Mașina era amplasată într-un cartier rezidențial aflat la o distanță de doi kilometri de Stadionul Olimpic din Roma. Sursa Foto: HEPTA
  • Poliția din Roma a dezamorsat o bombă plasată sub mașina lui Marco Doria, un oficial local responsabil de restaurarea parcurilor.
  • Mașina era amplasată într-un cartier rezidențial aflat la o distanță de doi kilometri de Stadionul Olimpic din Roma.
  • Incidentul a avut loc cu două ore înainte de meciul dintre Italia și Elveția, însă polițiștii cred că amenințarea nu a avut nicio legătură cu evenimentul sportiv.

Poliția din Roma a dezamorsat o bombă plasată sub mașina unui oficial local, chiar înainte cu două ore de meciul dintre Italia și Elveția, mașina fiind situată la doi kilometri de Stadionul Olimpic din Roma, relatează Rain News.

Mașina sub care era amplasată bomba îi aparținea lui Marco Doria, un responsabil de restaurarea parcurilor. Bărbatul mai primise amenințări și în trecut.

Marco Doria își parcase mașina într-un cartier rezidențial din apropierea stadionului. Echipa pirotehnică a fost alertată în cursul zilei de miercuri. Strada a fost blocată, iar experții au dezamorsat bomba.

Presa italiană a explicat că explozibilul era unul artizanal, confecționat dintr-o cutie de aerosoli.

Polițiștii cred că ținta a fost strict Marco Doria, iar faptul că mașina era amplasată aproape de stadion ar fi fost o concincidență.

Virgina Raggi, primarul Romei, a scris pe Twitter că ceea ce s-a întâmplat are un grad de seriozitate foart ridicat.