• Polițiștii italieni au străbătut o parte a țării într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi unor pacienți care așteaptă un transplant, a anunțat marți poliția națională.
  • Poliţiştii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.
  • Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Polițiștii italieni au străbătut o parte a țării într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi unor pacienți care așteaptă un transplant, a anunțat marți poliția națională, conform presei franceze.

Călătorind pe autostradă pentru a livra cel mai frumos cadou de Crăciun: viața. Datorită Moșului special de Crăciun al Poliției Naționale, două persoane au primit o donare de rinichi” , au scris polițiștii pe pagina lor de Facebook.

FOTO – Captură de ecran Faebook

În fotografii pot fi văzuţi un poliţist şi o asistentă care instalează în portbagajul maşinii de curse o cutie frigorifică medicală albastră în care se aflau cele două organe.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Poliţiştii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.

Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Cele două maşini sunt utilizate pentru interceptarea şoferilor de autovehicule care au săvârşit infracţiuni, însă sunt repartizate şi în cadrul altor misiuni de urgenţă, cum ar fi transportul de organe.