Polițiștii din Italia traversează țara cu un Lamborghini pentru a livra doi rinichi

FOTO - Captură de ecran Facebook
  • Polițiștii italieni au străbătut o parte a țării într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi unor pacienți care așteaptă un transplant, a anunțat marți poliția națională.
  • Poliţiştii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.
  • Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Polițiștii italieni au străbătut o parte a țării într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi unor pacienți care așteaptă un transplant, a anunțat marți poliția națională, conform presei franceze.

Călătorind pe autostradă pentru a livra cel mai frumos cadou de Crăciun: viața. Datorită Moșului special de Crăciun al Poliției Naționale, două persoane au primit o donare de rinichi” , au scris polițiștii pe pagina lor de Facebook.

FOTO – Captură de ecran Faebook

În fotografii pot fi văzuţi un poliţist şi o asistentă care instalează în portbagajul maşinii de curse o cutie frigorifică medicală albastră în care se aflau cele două organe.

Poliţiştii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.

Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Cele două maşini sunt utilizate pentru interceptarea şoferilor de autovehicule care au săvârşit infracţiuni, însă sunt repartizate şi în cadrul altor misiuni de urgenţă, cum ar fi transportul de organe.