• Polonezii s-au unit și sunt de partea Ucrainei și cer ca războiul care se vehiculează să nu înceapă.
  • Aceştia spun că manifestarea solidarităţii cu Ucraina este importantă, dată fiind situaţia în care se află de câteva săptămâni. 
  • Oamenii au avut pancarte cu mesaje de solidaritate şi cu steagul Ucrainei, dar şi cu cel al Uniunii Europene.

Polonezii s-au unit și sunt de partea Ucrainei. Aceștia cer ca războiul care se vehiculează să nu înceapă: „Opriți-l pe Putin acum!”.

Aceştia spun că manifestarea solidarităţii cu Ucraina este importantă, dată fiind situaţia în care se află de câteva săptămâni. Marşul a început după prânz. Oamenii au avut pancarte cu mesaje de solidaritate şi cu steagul Ucrainei, dar şi cu cel al Uniunii Europene.

Aceştia au scandat: „Solidaritate cu Ucraina!”, „Opriţi-l pe Putin acum!”, „Sprijiniţi Ucraina!”, „Protejaţi pacea în Europa!”, „Situaţia pe linia Ucraina-Rusia este tensionată în ultimele săptămâni.”, „Ţara noastră nu vrea niciun război.”, au spus oamenii adunaţi la marş. 

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Protestari ruși, arestați după ce și-au exprimat solidaritatea față de Ucraina

Mai mulți protestatari ruși au ieșit în stradă și au cerut ca Ucraina să nu fie invadată. Polițiștii i-au arestat pe loc pe cei șase protestatari.

Nemulțumiți de posibilul război care ar putea începe, câțiva oameni și-au arătat solidaritatea față de țara vecină. Cei șase protestatari veniseră în centrul Moscovei cu pancarde pe care era scris „Rusia, nu te atinge de Ucraina”.

Mai mult decât atât, și alte țări au început să își exprime solidaritatea pentru Ucraina. Printre acestea se numără și Polonia. Mai mulți cetățeni au ieșit și ei în stradă, iar marșul a început după orele prânzului.

Participanții au scandat: „Solidaritate cu Ucraina!” Situația pe linia Ucraina-Rusia este din ce în ce mai tensionată. Cu toate acestea, lucrurile au început să fie din ce în ce mai delicate de mai multe săptămâni.