Ponta: Tragedia de la Colectiv a fost folosită în scop politic. Piedone nu are nicio vină

FOTO: Hepta
  • Victor Ponta a comentat decizia dată privind cazul Colectiv. Fostul premier susține că Piedone este nevinovat.
  • Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv, azi, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul „Colectiv”.
  • De asemenea, au fost condamnaţi și cei trei patroni ai clubului Colectiv: Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, fiecare la 11 ani şi 8 luni închisoare.

Victor Ponta a comentat decizia dată privind cazul Colectiv. Fostul premier susține că Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare, este nevinovat. Cristian Popescu Piedone se consideră și el nevinovat. Fostul primar a și plecat spre închisoare odată ce a aflat sentința. Victor Ponta a demisionat din funcția de premier imediat după tragedia de la Clubul Colectiv.

,,Știm toti ca Tragedia de la ,,Colectiv” a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern (altfel trecea, ca multe alte tragedii). Din acest motiv nimeni nu a fost, de atunci și până azi, interesat să afle adevarul sau să facă dreptate! Știm toți că Primarul Piedone nu are absolut nicio vina (dacă era ,,Colectiv” la Sibiu sau la Cluj nu cred ca era bagat Primarul la inchisoare). Știm toți că acum ard oamenii în Spitale și nimeni nu pățește ceva. Știm toți că și azi se organizează concerte în subsoluri și locații total inadecvate. Știm toți că nu am mai vrut sa auzim de ,,Colectiv” ca să nu ne aducem aminte de manipularea și modul în care viețile pierdute au fost folosite cu cinism. Știm toți că acum ,,Coruptia NU MAI ucide”, nici minciuna, prostia, incompetența și nesimțirea. I-am bagat pe Piedone și pe patronii Clubului la închisoare și mergem mai departe ca și când nu a existat nimic. Extrem de trist!„, a scris pe Facebook, Victor Ponta.

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv, azi, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul „Colectiv”.

Piedone a fost condamnat la închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în legătură cu tragedia de la clubul Colectiv, în urma căreia au decedat 64 de persoane.

De asemenea, au fost condamnaţi și cei trei patroni ai clubului Colectiv: Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu fiecare la 11 ani şi 8 luni închisoare pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.