• Florin Cîțu face selfie-uri și transmisii din Parlament sau din biroul de ministru
  • Premierul ales de PNL a scris la un moment dat că este spionat de ruși
  • Florin Cîțu a anunțat că România a avut 2 bugete, ca Al Capone
  • Cîțu a fost premierul de sacrificiu al anticipatelor dorite de președintele Klaus Iohannis
  • Florin Cîțu a mai fost desemnat premier al României, pe 26 februarie 2020
  • Pe 12 martie 2020, Cîțu și-a depus mandatul

Știi deja că Florin Vasile Cîțu este propunerea PNL pentru funcția de premier. Dar sunt multe pe care nu le știi despre actualul ministru al Finanțelor. Cîțu este pasionat de imagine, de comunicare și este și foarte activ pe rețelele de socializare. Își face selfie-uri în plenul Parlamentului, în emisiuni, în comisiile parlamentare, în biroul de la Guvern, la Palatul Cotroceni, în microbuze cu colegii de partid sau în fața jurnaliștilor. Practic, peste tot…

Dar Cîțu nu încetează să ne uimească. A făcut valuri și când a scris că este urmărit de spioni ruși. Atunci când a fost numit ministru de Finanțe, Florin Cîțu a spus că România a avut în paralel 2 bugete și a mințit organismele internaționale. După ce a declarat asta, a dat imediat înapoi.

„Un buget folosit pentru finanțarea baronilor locali șamd. Este exact metoda folosită de Al Capone, de a avea 2 registre. Un registru pentru Fisc și un registru pentru el”, a spus Cîțu în 2019.

Chiar dacă părea trist în noaptea alegerilor parlamentare, lui Cîțu i-a mai revenit culoarea în obraji când colegii din Partidul Național Liberal l-au propus ca premier. El a mai trecut prin asta acum 9 luni, când a fost premierul de sacrificiu al lui Iohannis, când președintele voia anticipate. Cîțu n-a făcut o nouă echipă guvernamentală și nici n-a strâns majoritatea necesară votului, iar Curtea Constituțională a criticat procedura.

Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat cu 10 minute înainte de votul învestitură. Așa a ajuns Ludovic Orban din nou prim-ministru.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII