• Casa Albă susține Israelul și Ucraina, dar vrea și investiții mai mari în apărare, în asistență umanitară și în gestionarea numărului de migranți din Mexic. Joe Biden va trimite astăzi o solicitare urgentă de buget.
  • Costul total al cererii de finanțare a fost estimat la puțin peste 105 miliarde de dolari. Președintele Joe Biden speră că se va acționa urgent și a confirmat sprijinul pentru aliații săi.
  • De asemenea, vrea bani pentru securitatea frontierelor și asistență umanitară. Aceasta este o cerere masivă de finanțare pentru o serie de subiecte cu adevărat controversate.

Casa Albă susține Israelul și Ucraina, dar vrea și investiții mai mari în apărare, în asistență umanitară și în gestionarea numărului de migranți din Mexic. Joe Biden va trimite astăzi o solicitare urgentă de buget.

„De aceea, voi trimite Congresului o solicitare urgentă de buget pentru a finanța nevoile de securitate națională ale Americii, dar și pentru a sprijini partenerii noștri, inclusiv Israelul și Ucraina. Este o investiție inteligentă care va aduce dividende pentru securitatea americană pentru generații întregi.”, a spus Biden.

Recomandări

INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SCHIMBAREA DE SEX AJUNGE ÎN ROMÂNIA
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES
CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE

Costul total al cererii de finanțare a fost estimat la puțin peste 105 miliarde de dolari. Președintele Joe Biden speră că se va acționa urgent și a confirmat sprijinul pentru aliații săi.

Președintele Joe Biden vrea 105 miliarde de dolari pentru a sprijini Ucraina, Israelul, dar și alte inițiative de securitate. De asemenea, bani pentru securitatea frontierelor și asistență umanitară. Aceasta este o cerere masivă de finanțare pentru o serie de subiecte cu adevărat controversate.

Citește și: