• Barack Obama prezice că „noi religii“ ar putea apărea dacă ar fi descoperite dovezi certe că extratereștrii există
  • Fostul președinte american e convins că după confirmarea existenței extratereștrilor vor apărea mai multe controverse
  • Barack Obama: „Nu mi-ar schimba deloc convingerile“

Barack Obama prezice că dovezile concrete ale vieții extraterestre vor aduce schimbări mari la nivelul societății globale, într-un interviu pentru Ezra Klein, la The Ezra Klein Show, citat de The New York Times.

Fostul președinte al SUA a prezentat un potențial scenariu, în care extratereștrii vor invada pământul, ceea ce ar provoca mai multe controverse, printre care apariția unor noi religii, scrie The Independent.

Cu siguranţă, se vor isca imediat discuţii cu privire la faptul că trebuie să cheltuim mult mai mulți bani pe sisteme de arme pentru a ne apăra. Vor apărea noi religii. Și cine știe în ce fel de controverse vom intra. Suntem buni la a fi în dezacord unii cu alții“, a spus Barack Obama.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Fostul președinte american a mai precizat că propriile convingeri nu îi vor fi schimbate odată cu confirmarea existenței extratereștrilor, însă mulți oameni din întreaga lume vor descoperi că propriile lor filosofii sunt contestate, iar asta va produce mai multe discuții.

E interesant. Nu mi-ar schimba deloc convingerile. Pentru că întreaga mea filozofie de viață se bazează pe faptul că suntem niște organisme minuscule, pe o părticică de pământ, care plutesc în mijlocul spațiului“, a mai spus Obama.