Premierul Ciucă – mesaj la #Stand Up For Ukraine: „Sunt vremuri pentru solidaritate, curaj și umanitate”

Sursă: Facebook/Guvernul României
  • România este alături de copiii, femeile și civilii care suferă din cauza războiului, a spus premierul Nicolae Ciucă la evenimentul internațional „Stand Up For Ukraine”.
  • În cadrul evenimentului, comunitatea internațională se mobilizează pentru strângerea de fonduri în beneficiul cetățenilor strămutați în Ucraina și pentru refugiații ucraineni.
  • Evenimentul mondial de strângere de fonduri „Susţinem Ucraina” a fost convocat în comun de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.

România este alături de copiii, femeile și civilii care suferă din cauza războiului, a spus premierul Nicolae Ciucă la evenimentul internațional „Stand Up For Ukraine”.

Guvernul României este alături de Ucraina, de milioanele de copii, femei și civili care suferă din cauza războiului”, a spus premierul Nicolae Ciucă la evenimentul „Stand Up For Ukraine”.

În cadrul evenimentului, comunitatea internațională se mobilizează pentru strângerea de fonduri în beneficiul cetățenilor strămutați în Ucraina și pentru refugiații ucraineni.

Sunt vremuri pentru solidaritate, curaj și umanitate. Este timpul să dovedim puterea bunătății din sufletele noastre. Cu toții sperăm la pace, dar până atunci suntem cu toții alături de Ucraina”, a adăugat șeful Executivului.

Evenimentul mondial de strângere de fonduri „Susţinem Ucraina” a fost convocat în comun de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.