• Joe Biden a dat asigurări joi că se simte „foarte bine” după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.
  • El a adăugat că este „în continuare ocupat„, însoţindu-şi mesajul de o fotografie care îl arată, în costum şi cămaşă, aşezat la un birou la Casa Albă.
  • SUA înregistrează în prezent în jur de 130.000 de cazuri noi de COVID-19 zilnic, dar experţii estimează că numărul real este mai mare.

Joe Biden a dat asigurări joi că se simte foarte bine” şi este în continuare ocupat” după ce a fost testat pozitiv la COVID-19, potrivit BBC.

Oameni buni, mă simt foarte bine. Vă mulţumesc pentru grijă. Tocmai i-am sunat pe senatorul Casey, congresmanul Cartwright şi primarul Cognetti să le transmit regretele mele pentru absenţa de la evenimentul nostru de astăzi”, a transmis Biden pe Twitter.

El a adăugat că este în continuare ocupat„, însoţindu-şi mesajul de o fotografie care îl arată, în costum şi cămaşă, aşezat la un birou la Casa Albă, cu un stilou în mână şi telefoane smart în faţa lui.

Preşedintele Joe Biden a fost testat pozitiv la COVID-19″ joi şi prezintă simptome foarte uşoare”, a transmis Casa Albă printr-un comunicat.

Preşedintele, în vârstă de 79 ani, a început să ia Paxlovid” şi se va izola la Casa Albă până când testul se va negativa.

Preşedintele Biden va continua să-şi asume totalitatea atribuţiilor” în acest timp, a indicat purtătoarea sa de cuvânt.

SUA înregistrează în prezent în jur de 130.000 de cazuri noi de COVID-19 zilnic, dar experţii estimează că numărul real este mai mare.

Spitalizările sunt de asemenea în creştere. Sub-varianta foarte contagioasă BA.5 a Omicron este dominantă, reprezentând în jur de 80% din cazuri.