• Yoshiro Mori, președintele Comitetului de Organizare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, este presat să demisioneze.
  • Yoshiro Mori a declarat că femeile vorbesc prea mult în ședințe și ar fi nevoie de o reglementare în acest sens.
  • Președintele Comitetului de Organizare pentru Jocurile de Olimpice de la Tokyo și-a cerut scuze pentru ce a spus despre femei, dar a declarat că nu va demisiona.

Președintele Comitetului de Organizare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo este presat să demisioneze după ce a afirmat că femeile vorbesc foarte mult în ședințe, relatează The Guardian.

Yoshiro Mori și-a cerut scuze pentru mesajul său sexist, dar a spus că nu va demisiona.

Președintele Comitetului de Organziare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo este fostul premier al Japoniei. Acesta a declarat că este necesară o reglementare pentru timpul de vorbire al femeilor în ședințe.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Yoshiro Mori a spus că „Femeile au un puternic simț al rivalității. Dacă una ridică mâna să vorbească, toate celelalte vor să vorbească. Și la final toată lumea spune câte ceva. Dacă spun mai mult, presa va scrie că am spus lucruri urâte. Dar am auzit că dacă vom crește numărul de femei în echipele de conducere, ar trebui să impunem un timp de vorbire, altfel nu vorm termina niciodată. Nu voi spune cine a zis asta”.

„Avem șapte femei în comisia de organizare, dar toată lumea își știe bine locul”, a adăugat Yoshiro Mori.