• Iohannis retrage titlul de revoluţionar cu rol determinant mai multor persoane.
  • Iohannis a semnat, luni, decretul pentru retragerea titlului de „Luptător pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” pentru 18 persoane în baza hotărârilor judecătoreşti definitive.
  • De asemenea, şeful statului a semnat un alt decret prin care se conferă titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” Gabrielei Olimpia Moldovan.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru retragerea titlului de „Luptător pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” pentru 18 persoane în baza hotărârilor judecătoreşti definitive.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, un decret care retrage titlul de „Luptător pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” – în baza hotărârilor judecătoreşti definitive privind respingerea cererii de acordare a calităţii de Luptător cu Rol Determinant în cazul a 18 persoane.

Potrivit anexei decretului, este vorba despre Vasile Bledea, Valentina Florentina Manta, Dumitru Petre, Elena Joiţoiu, Stelian Podărescu, Ioan Dorin Petrui, Ghiorghi Tănasă, Vasile Lăcătuş, Mircea Ştefan, Constantin Drăgoiu, Alexandru Man, Carnig Manuchian, Traian Dumbrăveanu, Vasile Mihai Ştefan Manţa, Aurora Samson, Dumitru Spirea, Constantin Oprişan şi Vasile Vlad.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

De asemenea, şeful statului a semnat un alt decret prin care se conferă titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” Gabrielei Olimpia Moldovan.