Preşedintele Klaus Iohannis a retras titlul de „Luptător cu rol determinant” în Revoluţia în 1989 pentru mai multe persoane

Președintele Klaus Iohannis Sursă foto - Hepta
  • Iohannis retrage titlul de revoluţionar cu rol determinant mai multor persoane.
  • Iohannis a semnat, luni, decretul pentru retragerea titlului de „Luptător pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” pentru 18 persoane în baza hotărârilor judecătoreşti definitive.
  • De asemenea, şeful statului a semnat un alt decret prin care se conferă titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” Gabrielei Olimpia Moldovan.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru retragerea titlului de „Luptător pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” pentru 18 persoane în baza hotărârilor judecătoreşti definitive.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, un decret care retrage titlul de „Luptător pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” – în baza hotărârilor judecătoreşti definitive privind respingerea cererii de acordare a calităţii de Luptător cu Rol Determinant în cazul a 18 persoane.

Potrivit anexei decretului, este vorba despre Vasile Bledea, Valentina Florentina Manta, Dumitru Petre, Elena Joiţoiu, Stelian Podărescu, Ioan Dorin Petrui, Ghiorghi Tănasă, Vasile Lăcătuş, Mircea Ştefan, Constantin Drăgoiu, Alexandru Man, Carnig Manuchian, Traian Dumbrăveanu, Vasile Mihai Ştefan Manţa, Aurora Samson, Dumitru Spirea, Constantin Oprişan şi Vasile Vlad.

De asemenea, şeful statului a semnat un alt decret prin care se conferă titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” Gabrielei Olimpia Moldovan.