• Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că va avea montat un stimulator cardiac în această seară.
  • Bărbatul de 73 de ani va fi supus procedurii la Centrul Medical Sheba din Tel HaShomer.
  • Zeci de mii de oameni au ieșit pe străzile orașului de coastă Tel Aviv pentru a protesta față de o controversată revizuire judiciară propusă de guvernul israelian.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că va fi avea montat un stimulator cardiac în această seară. Într-o declarație video publicată de biroul său, Netanyahu a spus: „Acum o săptămână am fost echipat cu un dispozitiv de monitorizare. Dispozitivul respectiv a sunat în această seară și a spus că trebuie să am un stimulator cardiac și că trebuie să fac asta deja în seara asta. Mă simt grozav, dar trebuie să-mi ascult medicii”.

Bărbatul de 73 de ani va fi supus procedurii la Centrul Medical Sheba din Tel HaShomer, a spus biroul său, și este de așteptat să fie externat duminică după-amiază, informează Sky News.

În urmă cu o săptămână, Netanyahu a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit o amețeală, din cauza zilei petrecute într-o căldură de 40C. O „evaluare preliminară” efectuată de medici a sugerat că a suferit de deshidratare, dar rezultatele testelor ulterioare au arătat că este „în stare de sănătate cardiacă completă”, iar biroul domnului Netanyahu a spus că se simte „foarte bine”.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Sâmbătă seara, zeci de mii de oameni au inundat străzile orașului de coastă Tel Aviv pentru a protesta față de o controversată revizuire judiciară propusă de guvernul israelian. Peste 100 de foști șefi ai securității israeliene au semnat o scrisoare prin care îl roagă pe premierul Benjamin Netanyahu să oprească această legislație. Susținătorii lui Netanyahu și aliații săi de extremă dreapta susțin că revizuirea este necesară pentru a limita puterile considerate excesive ale judecătorilor nealeși.

Citește și: