• Florin Cîțu a reacționat după ce miniștrii USR PLUS și-au anunțat demisiile.
  • Florin Cîțu: „Cum să lași țara într-un asemenea moment și să te aliezi cu AUR?
  • Florin Cîțu: „Eu nu folosesc metoda Dragnea, nu dau propriul guvern jos“.

Cum să lași țara într-un asemenea moment și să te aliezi cu AUR?“, a spus Florin Cîțu luni seara, după ce miniștrii USR PLUS și-au anunțat demisiile.

Premierul spune că va vedea care sunt pașii următori atunci când va primi documentele. Acesta afirmă că nu a văzut nimic până acum: „Haideți să vedem mai întâi documentele“.

„Răul cel mai mare a fost când s-au aliat cu AUR. Se pare că nu erau de dreapta, așa cum îi credeam noi. Se poartă ca niște copii răsfățați“, a transmis Florin Cîțu.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Întrebat dacă exclude complet varianta unui pas înapoi, respectiv să renunțe la funcția de premier, Cîțu a răspuns: „Eu nu folosesc metoda Dragnea, nu dau propriul guvern jos“.

În România, coaliția de dreapta este cea care poate să guverneze, dar, e adevărat, e complicat atunci când cei de dreapta se asociază cu un partid extremist, după aceea îi vor lângă ei și pe socialiști. Noi vrem să guvernăm România și trebuie să guvernăm România, nu este vorba de împăcare, este vorba de interesele românilor“, a mai spus premierul.