• Vlad Voiculescu este în opoziție și își exprimă frustrarea că a fost schimbat, spune deputatul PNL Dan Vîlceanu
  • Liberalul afirmă că declarațiile lui Voiculescu nu afectează funcționarea coaliției de guvernare
  • Vlad Voiculescu a lansat, vineri, un atac direct la Florin Cîțu

Vlad Voiculescu este în opoziție și își exprimă frustrarea că a fost schimbat, spune deputatul PNL Dan Vîlceanu, ca primă reacție la acuzațiile aduse de fostul ministru al Sănătății la adresa premierului Florin Cîțu.

„Sunt declarații politice. Vlad Voiculescu este în opoziție și pot să înțeleg acest lucru – își exprimă frustrarea că a fost schimbat, dar cred că l-ar ajuta mult mai mult dacă și-ar face o analiză a acestui mandat”, spune la Digi24 deputatul Dan Vîlceanu.

Liberalul afirmă că declarațiile lui Voiculescu nu afectează funcționarea coaliției de guvernare, iar USR PLUS va propune un nou ministru al Sănătății.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Premierul Florin Cîțu a ținut locul ministrului Sănătății în ultimele trei luni. Premierul Florin Cîțu a trebuit să aibă grija paturilor de ATI și a faptului că acestea erau prea puține și nu exista nicio preocupare la nivelul Ministerului Sănătății să rezolve această problemă. Principala problemă în acest val trei pandemic a fost lipsa paturilor ATI. Premierul era cel care comunica în legătură cu toate scandalurile din ultima perioadă legate de Foișor, de Balș și așa mai departe. Premierul a fost, practic, forțat să preia din responsabilitățile MS pentru că acolo nimeni nu se preocupa cu acest lucru”, conchide liberalul.

Reacția lui Dan Vîlceanu vine după ce fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a lansat, vineri, un atac direct la Florin Cîțu, care a decis revocarea sa din funcție, spunând că premierul s-a transformat în „primul epidemiolog al țării”, care „și-a bătut joc de munca unei echipe”.