Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a susţinut sâmbătă un discurs în faţa membrilor Partidului Republican, în Carolina de Nord. Cel de-al 45-lea preşedinte al SUA a comentat şi decizia Facebook de a-i suspenda contul pentru încă doi ani.

„Nu mă interesează prea mult”, a spus, într-o primă fază, Trump, care nu s-a putut abţine şi a adăugat: „Trebuie să oprim asta. Nu putem lăsa să se întâmple. E atât de nedrept. Ei închid un întreg grup de oameni. Nu doar pe mine. Închid vocea unui grup mult mai puternic şi al unui grup mult mai mare”.

Trump a vorbit şi despre Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, descriind un posibil dialog care ar fi avut loc între cei doi. „Ştii, obişnuia să vină la Casa Albă. Îmi spunea: ‘Aş putea lua cina cu dumneavoastră, domnule?’ ‘Sigur’. ‘Aş putea să-mi aduc soţia?’ ‘Oh, absolut’”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Trump și-a anunțat revenirea pe scena politică

Facebook a anunţat vineri că suspendă contul lui Trump cel puţin până în ianuarie 2023, când decizia blocării va fi reevaluată.

Trump a reluat în timpul discursului aceleaşi teme, anume că alegerile prezidenţiale din 2020 i-au fost furate. El a numit alegerile respective „de departe cele mai corupte alegeri din istoria ţării noastre”.

Trump a promis, triumfalist, că se va întoarce pe scena politică mai devreme decât se aşteaptă unii. Nu a oferit detalii, singura informaţie certă fiind că nora lui, Lara Trump, nu va candida pentru Senat în Carolina de Nord. Lara lucrează în prezent pentru postul Fox News.