• Prima soţie a fostului preşedinte american Donald Trump, a murit joi după-amiază în apartamentul ei din Manhattan.
  • Poliţia a răspuns la un apel privind o persoană în stop cardiac la numărul 10 East 64th Street, în Upper East Side, la ora 12:40 p.m.
  • Ivana Trump avea 73 de ani.

Ivana Trump, prima soţie a fostului preşedinte american Donald Trump, a murit joi după-amiază în apartamentul ei din Manhattan.

Poliţia a răspuns la un apel privind o persoană în stop cardiac la numărul 10 East 64th Street, în Upper East Side, la ora 12:40 p.m. Moartea nu este considerată suspectă, oficialii spun că a murit din cauze naturale.

Ivana Trump avea 73 de ani.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Donald Trump a anunţat moartea fostei sale soţii pe pagina sa de socializare, Truth Social. „Sunt foarte trist să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, şi sunt mulţi, că Ivana Trump a decedat în casa ei din New York City”, a spus Trump în postare.

„A fost o femeie minunată, frumoasă, uimitoare, care a dus o viaţă minunată şi inspirată. Mândria şi bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka şi Eric. Era atât de mândră de ei, aşa cum şi noi toţi eram atât de mândri de ea. Odihneşte-te în pace, Ivana!”, a mai transmis fostul președinte al SUA.