• Florin Cîțu a demis toți secretarii de stat USR PLUS.
  • Dacian Cioloș le-a transmis un mesaj de mulțumire colegilor care au fost sau vor fi demiși de Cîțu.
  • Liviu Iolu i-a adresat cuvinte dure premierului Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a demis, miercuri seara, toți secretarii de stat ai USR PLUS. La scurt timp, au apărut mai multe reacții din partea USR PLUS.

Dacian Cioloș le-a transmis un mesaj de mulțumire colegilor care au fost sau vor fi demiși de Cîțu, relatând faptul că a trăit o experiență similară pe pielea lui în 2016: „Aș vrea să le transmit câteva gânduri colegilor din administrație care au fost sau vor fi demiși de premierul Cîțu în aceste ore. Am trăit și eu, în 2016, împreună cu toată echipa din guvernul pe care l-am condus, frustrarea și sentimentele care vă apasă acum pe voi“.

Dacian Cioloș: Sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă

Acesta a subliniat că știe de ce greutăți s-au lovit cei pe care îi numește „victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă“, apreciind „dedicarea“ colegilor săi.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ

Nu e simplu, știu ce ați făcut în aceste luni, cu ce dedicare și speranțe v-ați început mandatele și de ce greutăți v-ați lovit. Știu și că nu v-a fost simplu să renunțați la alte angajamente pentru a intra într-o administrație care se opune reformelor și stilului nostru de lucru. Nu ați făcut nimic greșit! Dimpotrivă, sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă și cu voturile noastre și cu care de ceva vreme nu se mai poate lucra în interesul cetățenilor. Credința mea este că nu peste mult timp el va fi cel care va lua o pauză de guvernare și voi veți face ce ați început cu profesionalism. Vă mulțumesc și sper să vă revăd la lucru cât mai repede în aceeași coaliție, dar cu un alt premier“, a mai scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Liviu Iolu: Câtă nerușinare din partea premierului zombie Cîțu!

Liviu Iolu i-a adresat cuvinte dure premierului Cîțu:

Câtă nerușinare din partea premierului zombie Cîțu! Zice că dă afară secretarii de stat de la Sănătate pentru ca să nu cumva să se încetinească campania de vaccinare. Care campanie, Cîțule, aia pe care ai condus-o cu generalii și nu ai lăsat-o în coordonarea ministrului Sănătății? Aia în care suntem pe ultimele locuri în UE ?Campania de vaccinare pe care ai sabotat-o conștient prin anunțarea măsurilor de relaxare complete înainte de a se vaccina oamenii? Campania aia de vaccinare în care spuneai că ajungem luna asta la cel puțin 10 milioane de vaccinați și suntem la jumate?Campania aia de vaccinare în care ai îngrijit toți ”specialii” să se vaccineze în centre secrete? Omul ăsta e un mitoman sinistru care, temporar, mai conduce Guvernul“, a scris, pe Facebook, Liviu Iolu.