• Prințul William a declarat la Summitul Global United for Wildlife de la Londra: În vremuri de pierdere, este reconfortant să îi onorăm pe cei care ne lipsesc prin munca pe care o facem.
  • United for Wildlife a fost lansată de prinț în 2014.
  • La evenimentul de la Muzeul de Științe din Londra s-au reunit 300 de personalități din lumea afacerilor.

Prințul William a folosit primul său discurs în calitate de moștenitor pentru a-și reafirma angajamentul față de cauzele de mediu și față de războiul față de comerțul ilegal cu animale sălbatice, afirmând că o va onora pe regină prin această activitate.

Vorbind la Summitul Global United for Wildlife, el a reflectat asupra morții reginei și asupra influenței pe care bunicii și tatăl său au avut-o asupra propriilor sale acțiuni caritabile. Prințul a spus: Lumea noastră naturală este una dintre cele mai mari bogății ale noastre. Este o lecție pe care am învățat-o de la o vârstă fragedă, de la tatăl și bunicul meu, amândoi naturaliști dedicați, dar și de la mult regretata mea bunică, căreia îi păsa foarte mult de lumea naturală.

În vremuri de pierdere, este o mângâiere să îi onorăm pe cei care ne lipsesc prin munca pe care o facem. Mă liniștesc, așadar, progresele pe care le facem pentru a pune capăt comerțului ilegal cu animale sălbatice.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Consolidându-și angajamentul de a crește gradul de conștientizare cu privire la impactul devastator al criminalității la nivel mondial, el a spus: Există încă prea mulți infractori care cred că pot acționa cu impunitate, prea multe vieți sunt distruse și prea multe specii sunt pe cale de dispariție din cauza acestei infracțiuni odioase.

United for Wildlife și-a propus să se asigure că cei implicați în infracțiuni împotriva faunei sălbatice se confruntă cu un răspuns internațional la fel de puternic și coordonat ca orice altă infracțiune gravă și organizată. Pentru a scoate din umbră operațiunile lor sinistre și pentru a se asigura că comunitățile sunt echipate, împuternicite și sprijinite pentru a se proteja pe ele însele și lumea lor naturală, a spus Prințul.

Înainte de a-și rosti discursul, el a vorbit cu rangerul Altin Gysman de la Southern Africa Wildlife College. Colegul său Anton Mzimba, un ranger șef la rezervația naturală Timbavati din Africa de Sud, pe care prințul îl întâlnise anterior, a fost împușcat mortal în fața familiei sale în această vară.

Oferindu-și sprijinul continuu, prințul William a declarat: Există un război în desfășurare. Toată lumea nu îl vede cu adevărat. Organizația Thin Green Line a declarat că, în prezent, în întreaga lume, în medie, trei rangeri mor în fiecare săptămână.