• Palatul a refuzat să comenteze cu privire la numeroasele acuzații.
  • Prințul Harry a susținut că tatăl său era gelos pe atenția publică de care se bucurau Prințul William și Prințesa Kate.
  • O aventură între Diana și James Hewitt în anii 1980 a alimentat speculațiile din presă potrivit cărora Regele Charles nu ar fi tatăl lui Harry.

Prințul Harry a abordat zvonurile legate de aventura dintre mama sa, prințesa Diana, și maiorul James Hewitt, în cartea sa în curs de apariție, Spare.

O aventură între Diana și James Hewitt în anii 1980, combinată cu presupusa asemănare dintre fiul ei mai mic și fostul maior, a alimentat speculațiile din presă potrivit cărora Regele Charles nu ar fi tatăl lui Harry – lucru pe care familia regală nu l-a abordat niciodată în mod public.

„Zvonul care circulă la acea vreme că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei mele: Maiorul James Hewitt”, ar fi scris Harry în cartea sa. „O cauză a zvonului a fost părul roșcat al maiorului Hewitt, dar alta a fost sadismul”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dezvăluirile din autobiografia sa au apărut joi într-un val de scurgeri de informații, inclusiv afirmații potrivit cărora fratele său, prințul William, l-a atacat fizic într-o ceartă despre Meghan Markle și a fost implicat în decizia lui Harry de a purta un costum nazist, alături de recunoașteri că a luat cocaină și alte droguri ilicite.

Prințul Harry a susținut că tatăl său era gelos pe atenția publică de care se bucurau Prințul William și Prințesa Kate. Într-un extras tradus din viitoarea carte a lui Harry din Daily Telegraph, Harry susține: „Willy a făcut tot ce a vrut [Charles], iar uneori nu a vrut să facă prea multe, pentru că tatălui meu și Camillei nu le plăcea ca Willy și Kate să aibă parte de prea multă publicitate”.

Un exemplu pe care l-ar fi oferit ca dovadă aparentă a implicat personalul regelui care s-a asigurat că ducesa de Cambridge de atunci nu a fost fotografiată ținând o rachetă de tenis la un angajament public, deoarece „genul acela de fotografie i-ar fi împins pe tata și Camilla de pe toate primele pagini”.

„Acest lucru nu putea fi tolerat sub nicio formă”, adaugă Harry, potrivit relatărilor.