• Palatul a refuzat să comenteze cu privire la numeroasele acuzații.
  • Prințul Harry a susținut că tatăl său era gelos pe atenția publică de care se bucurau Prințul William și Prințesa Kate.
  • O aventură între Diana și James Hewitt în anii 1980 a alimentat speculațiile din presă potrivit cărora Regele Charles nu ar fi tatăl lui Harry.

Prințul Harry a abordat zvonurile legate de aventura dintre mama sa, prințesa Diana, și maiorul James Hewitt, în cartea sa în curs de apariție, Spare.

O aventură între Diana și James Hewitt în anii 1980, combinată cu presupusa asemănare dintre fiul ei mai mic și fostul maior, a alimentat speculațiile din presă potrivit cărora Regele Charles nu ar fi tatăl lui Harry – lucru pe care familia regală nu l-a abordat niciodată în mod public.

„Zvonul care circulă la acea vreme că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei mele: Maiorul James Hewitt”, ar fi scris Harry în cartea sa. „O cauză a zvonului a fost părul roșcat al maiorului Hewitt, dar alta a fost sadismul”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Dezvăluirile din autobiografia sa au apărut joi într-un val de scurgeri de informații, inclusiv afirmații potrivit cărora fratele său, prințul William, l-a atacat fizic într-o ceartă despre Meghan Markle și a fost implicat în decizia lui Harry de a purta un costum nazist, alături de recunoașteri că a luat cocaină și alte droguri ilicite.

Prințul Harry a susținut că tatăl său era gelos pe atenția publică de care se bucurau Prințul William și Prințesa Kate. Într-un extras tradus din viitoarea carte a lui Harry din Daily Telegraph, Harry susține: „Willy a făcut tot ce a vrut [Charles], iar uneori nu a vrut să facă prea multe, pentru că tatălui meu și Camillei nu le plăcea ca Willy și Kate să aibă parte de prea multă publicitate”.

Un exemplu pe care l-ar fi oferit ca dovadă aparentă a implicat personalul regelui care s-a asigurat că ducesa de Cambridge de atunci nu a fost fotografiată ținând o rachetă de tenis la un angajament public, deoarece „genul acela de fotografie i-ar fi împins pe tata și Camilla de pe toate primele pagini”.

„Acest lucru nu putea fi tolerat sub nicio formă”, adaugă Harry, potrivit relatărilor.