• Prințul Harry a declarat într-un interviu acordat înainte de lansarea cărții sale că îți dorește să-și recupereze tatăl și fratele.
  • El a mai spus că ei „nu au arătat absolut nicio dorință de împăcare” .
  • Prințul Harry susține că a fost trădat înainte de a demisiona din funcțiile regale.

Prințul Harry a declarat într-un interviu acordat înainte de lansarea cărții sale „Spare” : „Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl, mi-aș dori să-mi recuperez fratele” scrie BBC.

El a mai spus că ei „nu au arătat absolut nicio dorință de împăcare” , deși nu a specificat la cine se referă.

Harry a făcut aceste comentarii în timpul unei întâlniri cu Tom Bradby de la ITV și a acordat, de asemenea, un interviu postului american CBS News. Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Vorbind cu jurnalistul CBS Anderson Cooper, Prințul Harry susține că a fost trădat înainte de a demisiona din funcțiile regale.

„Când ți se spune în ultimii șase ani «nu putem face o declarație pentru a vă proteja» , dar o fac pentru alți membri ai familiei, se ajunge într-un moment în care tăcerea este trădare” , spune Harry.

ITV a spus că în interviul său se vorbește despre relațiile personale ale Prințului Harry și „detalii neștiute până acum” despre moartea mamei sale Diana, Prințesa de Wales.

Filmat în California, unde locuiesc soții Sussex, în interviul ITV Harry vorbește și despre „scurgerea și plantarea” poveștilor, înainte de a adăuga: „Vreau o familie, nu o instituție” . „Ei cred că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători” , a adaugat el.