• Sute de persoane încearcă să salveze un copil de 10 ani care a căzut în urmă cu două zile într-o groapă de 35 de metri pe un şantier din Vietnam.
  • Autorităţile ,,nu sunt sigure de starea actuală a băiatului. El nu a mai interacţionat cu cei din exterior, deşi oxigen era încă pompat” în interior.
  • Salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jur în încercarea de a trage stâlpul în sus şi de a scoate copilul afară.

Sute de persoane încearcă să salveze un băiețel de 10 ani care a căzut în urmă cu două zile într-o groapă de 35 de metri pe un şantier din sudul Vietnamului, scrie presa din străinătate.

Se pare că băiatul căuta fier vechi când a căzut în interiorul unui stâlp gol din beton de doar 25 de centimetri lăţime, turnat pentru construcţia unui pod în Dong Thap, a declarat un membru al echipelor de salvare.

,,Facem tot posibilul. Nu putem spune încă în ce stare se află băiatul” , a declarat el.

Autorităţile ,,nu sunt sigure de starea actuală a băiatului. El nu a mai interacţionat cu cei din exterior, deşi oxigen era încă pompat” în interior.

Potrivit mass-media, salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jur în încercarea de a trage stâlpul în sus şi de a scoate copilul afară.

Premierul vietnamez Pham Minh Chinh le-a cerut luni autorităţilor federale să se alăture eforturilor echipelor locale pentru salvarea băiatului.