• Harry a recunoscut că a folosit droguri psihedelice pentru a se relaxa și că anterior a luat cocaină pentru un sentiment de apartenență”.
  • El a insistat că nu a putut fi el însuși ca membru al familiei regale și că întotdeauna s-a simțit diferit”.
  • Harry a glumit după diagnostic: Mulțumesc pentru ședința gratuită”.

Ducele de Sussex a fost diagnosticat cu tulburare de deficit de atenție de către un expert în traume în timpul unui interviu. Medicul ungaro-canadian Dr. Gabor Maté a declarat că a ajuns la această concluzie după ce a citit cartea de memorii explozivă a lui Harry, Spare.

El i-a spus Ducelui: Citind cartea, îți pun diagnosticul de deficit de atenție, îl văd ca pe un răspuns normal la un stres normal, nu ca pe o boală.” Harry a glumit după diagnostic: Mulțumesc pentru ședința gratuită”.

În timpul interviului, care a fost transmis în direct online, Harry a recunoscut, de asemenea, că a folosit droguri psihedelice pentru a se relaxa și că anterior a luat cocaină pentru un sentiment de apartenență”. El a insistat că nu a putut fi el însuși ca membru al familiei regale și că întotdeauna s-a simțit diferit”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Telespectatorii au plătit 19,12 lire sterline pentru a urmări discuția intimă” transmisă în direct, care a fost găzduită de editura lui Harry, Penguin Random House. Ei au primit, de asemenea, o copie gratuită a cărții lui Harry Spare. Harry i-a povestit, de asemenea, doctorului Maté cum și-a dat seama că avea nevoie să evadeze după ce a urmat o terapie.

Harry, în vârstă de 38 de ani, a spus: Mi-am dat seama că am învățat o nouă limbă și că oamenii de care eram înconjurat cândva, nu vorbeau limba – și astfel m-am simțit de fapt mai mult dat la o parte.”

El a susținut că împărtășirea traumei sale în bestsellerul Spare a fost un act de serviciu”. Despre reacția negativă, el a spus: Cu cât mă critică mai mult, cu atât mai mult simt nevoia să împărtășesc.” Dr. Maté a spus că viața bogată” a lui Harry a fost lipsită de atingere” din partea tatălui și a bunicii sale, regretata regină.