Prințul Harry a fost diagnosticat cu tulburare de deficit de atenție de către un expert în traume

Ducele de Sussex a fost diagnosticat cu tulburare de deficit de atenție de către un expert în traume în timpul unui interviu. Medicul ungaro-canadian Dr. Gabor Maté a declarat că a ajuns la această concluzie după ce a citit cartea de memorii explozivă a lui Harry, Spare.

El i-a spus Ducelui: Citind cartea, îți pun diagnosticul de deficit de atenție, îl văd ca pe un răspuns normal la un stres normal, nu ca pe o boală.” Harry a glumit după diagnostic: Mulțumesc pentru ședința gratuită”.

În timpul interviului, care a fost transmis în direct online, Harry a recunoscut, de asemenea, că a folosit droguri psihedelice pentru a se relaxa și că anterior a luat cocaină pentru un sentiment de apartenență”. El a insistat că nu a putut fi el însuși ca membru al familiei regale și că întotdeauna s-a simțit diferit”.

Telespectatorii au plătit 19,12 lire sterline pentru a urmări discuția intimă” transmisă în direct, care a fost găzduită de editura lui Harry, Penguin Random House. Ei au primit, de asemenea, o copie gratuită a cărții lui Harry Spare. Harry i-a povestit, de asemenea, doctorului Maté cum și-a dat seama că avea nevoie să evadeze după ce a urmat o terapie.

Harry, în vârstă de 38 de ani, a spus: Mi-am dat seama că am învățat o nouă limbă și că oamenii de care eram înconjurat cândva, nu vorbeau limba – și astfel m-am simțit de fapt mai mult dat la o parte.”

El a susținut că împărtășirea traumei sale în bestsellerul Spare a fost un act de serviciu”. Despre reacția negativă, el a spus: Cu cât mă critică mai mult, cu atât mai mult simt nevoia să împărtășesc.” Dr. Maté a spus că viața bogată” a lui Harry a fost lipsită de atingere” din partea tatălui și a bunicii sale, regretata regină.

Exit mobile version