• Rapoartele inițiale au susținut că Markle ar fi făcut-o pe Middleton să plângă din cauza disputei legate de potrivirea rochiei, lucru care l-a indignat pe Harry, deoarece se presupune că era inexact.
  • Oficialii palatului ar fi refuzat să emită o declarație publică în care să conteste aceste informații, alimentând și mai mult furia prințului față de familia regală.
  • Prințul adaugă că Middleton avea alte probleme cu modul în care Meg își planifica nunta.

Prințul Harry oferă versiunea sa în legătură cu conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton, care se pare că a făcut-o pe vedeta din „Suits” să „plângă pe podea”. În noua sa carte de memorii „Spare”, el susține că Middleton, în vârstă de 41 de ani, a început o ceartă pasiv-agresivă prin intermediul unui mesaj text cu patru zile înainte de nunta sa din 2018 cu Markle, în vârstă de 41 de ani.

Fiica lui Middleton, prințesa Charlotte, acum în vârstă de 7 ani, urma să fie domnișoară de onoare la nunta regală. Potrivit lui Harry, Middleton i-a trimis un mesaj lui Markle pentru a se plânge că rochia tinerei nu i se potrivea corect. „Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a încercat-o la o casă”, i-ar fi scris Prințesa de Wales viitoarei sale cumnate.

În cartea sa de memorii, Harry explică faptul că rochiile erau „French couture” și fuseseră cusute de mână la măsuri specifice, fără o probă. Ducele de Sussex a declarat că „nu a fost un mare șoc” să constate că rochia nu se potrivea perfect. La acea vreme, Markle se afla în mijlocul unei drame cu tatăl ei, Thomas Markle, care fusese prins că a pus la cale fotografii înscenate de paparazzi înainte de nuntă.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Meghana avut nevoie de o zi pentru a răspunde plângerii lui Middleton, potrivit lui Harry. „Meg nu i-a răspuns imediat lui Kate”, scrie prințul în noul său volum. „Da, a avut nenumărate mesaje legate de nuntă, dar mai ales se ocupa de haosul cu tatăl ei. Așa că a doua zi dimineață i-a trimis un mesaj lui Kate că croitorul nostru era pregătit”.

„Ți-am spus că croitorul este în așteptare de la 8 dimineața”, se pare că a fost un răspuns de la Markle. „Poftim. La KP [Palatul Kensington]. Poți să o duci pe Charlotte să o modifice, așa cum fac celelalte mame?”. Potrivit lui Harry, acest răspuns „nu a fost suficient” pentru Middleton, care în schimb a insistat că toate rochiile „trebuiau refăcute”.

În cartea sa, Harry afirmă: „Meg a întrebat-o dacă Kate era conștientă de ceea ce se întâmplă în acest moment. Cu tatăl ei. Kate a spus că era foarte conștientă, dar rochiile. Iar nunta este peste patru zile!”. Prințul adaugă că Middleton avea alte „probleme cu modul în care Meg își planifica nunta. Ceva legat de o petrecere pentru paji? A mers înainte și înapoi”.

Se pare că cearta dintre surori s-a încheiat cu Middleton, care ar fi fost de acord să o ducă pe Charlotte la croitorul lui Markle, scriind fără menajamente: „Bine”. De presupune că certurile au fost prea mult pentru Markle, Harry spunând că a venit acasă și și-a găsit viitoarea soție „plângând pe podea”.

El a insistat în fața lui Markle că „Kate nu a vrut să facă niciun rău” în timpul schimbului de replici și a precizat că Prințesa de Wales a sosit la domiciliu în dimineața următoare cu flori și o felicitare pentru a-și cere scuze pentru orice supărare.

Rapoartele inițiale au susținut că Markle ar fi făcut-o pe Middleton să plângă din cauza disputei legate de potrivirea rochiei, lucru care l-a indignat pe Harry, deoarece se presupune că era inexact.