• Harry a spus că mama sa vitregă Camilla, regina consort, a fost văzută cândva ca fiind „personajul negativ”.
  • El a negat că au fost formulate acuzații de rasism la adresa familiei regale.
  • El a afirmat că a existat o „reacție oribilă” din partea membrilor familiei sale în ziua în care a murit regina Elisabeta.

Prințul Harry i-a acuzat pe membrii familiei regale că s-au pus „în pat cu diavolul” din cauza legăturilor lor cu presa tabloidă – și a recunoscut că Meghan nu s-a înțeles cu William și Kate „de la bun început”. Într-un interviu acordat postului ITV, ducele de Sussex a insistat că nu a avut „nicio intenție de a face rău” sau de a-i „răni” pe fratele său sau pe regele Charles cu cartea sa de memorii Spare, care include o serie de acuzații explozive.

De asemenea, el a negat că au fost formulate acuzații de rasism la adresa familiei regale atunci când el și Meghan au fost intervievați de prezentatoarea TV americană Oprah Winfrey.

Separat, vorbind pentru emisiunea americană 60 Minutes, Harry a spus că mama sa vitregă Camilla, regina consort, a fost văzută cândva ca fiind „personajul negativ” și a dezvăluit că încă nu vorbește cu William sau Charles.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Într-un interviu amplu cu Tom Bradby, prezentator ITV, Harry a spus că este „important să recunoască” că a consumat droguri în trecut, după ce a recunoscut în cartea sa că a luat cocaină, canabis și ciuperci magice. De asemenea, el a afirmat că a existat o „reacție oribilă” din partea membrilor familiei sale în ziua în care a murit regina Elisabeta, cu „informări”, „scurgeri” și „plantări”.

Referindu-se la „relația dintre anumiți membri ai familiei și presa tabloidă”, Harry a spus: „Acei anumiți membri au decis să se bage în pat cu diavolul, nu-i așa? Pentru a-și reabilita imaginea. Dacă ai nevoie să faci asta sau vrei să faci asta, alegi să faci asta – ei bine, asta este o alegere. Asta depinde de voi. Dar în momentul în care acea reabilitare vine în detrimentul altora – eu, alți membri ai familiei mele – atunci acolo trag linia.”