• Prințul Harry a discutat despre traume cu autorul canadian Gabor Maté în cadrul unui eveniment transmis în direct.
  • Dr. Mate a spus despre Harry și Meghan, ai căror părinți au divorțat și ei: Amândoi proveniți din familii destrămate, nu este întâmplător că v-ați găsit unul pe celălalt”.
  • Harry a spus că s-a simțit incredibil de liber” și că a fost o greutate uriașă de pe umerii mei” după ce și-a scris controversatele memorii, despre care a susținut că a fost un act de serviciu”.

Prințul Harry a sugerat că provine dintr-un cămin destrămat” și că întotdeauna s-a simțit diferit față de restul familiei regale. El a mai spus că elemente din copilăria sa au fost incredibil de dureroase” în timpul unui interviu transmis în direct vineri cu Dr. Gabor Mate, expert în traume, pentru a-și promova cartea de memorii, Spare. Prințul a spus că a trebuit să se mute în SUA pentru a rupe un ciclu de durere” și că a fost un candidat fantastic pentru armată”.

El a adăugat: Nu știu cum este în restul lumii, dar cu siguranță în Marea Britanie avem tendința de a recruta din familii destrămate – știți, persoane care sunt pregătite pentru asta”. Interviul este prima sa apariție publică de când s-a aflat că el și soția Meghan au fost evacuați din Frogmore Cottage.
S-a sugerat că este posibil ca copiii cuplului să nu dezvolte o relație cu Regele Charles dacă cuplului nu i se oferă cazare în Marea Britanie, a relatat anterior Daily Telegraph.

Dr. Mate a declarat în interviul de 90 de minute că prințul, care a servit în misiuni în Afganistan, a crescut într-un mediu în care a existat o lipsă de ținere a copilului”, adăugând despre regretata regină Elisabeta: La un moment dat voiai să-ți îmbrățișezi bunica, dar nu se făcea acest lucru”. În timpul interviului, catalogat drept o discuție intimă despre pierderea și traumele din copilărie”, prințul Harry a mai spus că i-a îndemnat și pe alți membri ai familiei regale să urmeze o terapie.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

El a spus că multe familii sunt complicate și multe familii sunt, de asemenea, disfuncționale”, adăugând că terapia l-a învățat o limbă nouă” pe care, după părerea lui, rudele sale nu o vorbeau Așa că, de fapt, m-am simțit mai mult dat la o parte și atunci i-am spus terapeutului meu: OK, am o problemă – asta funcționează pentru mine… astfel încât acum pot trăi o viață cu adevărat autentică și pot fi cu adevărat fericit și pot fi un tată mai bun pentru copiii mei, dar, în același timp, mă simt din ce în ce mai îndepărtat de cei dragi și de familia mea, asta este o problemă”, a spus el.

El a spus că un terapeut l-a diagnosticat cu PTSD, declanșat de moartea mamei sale. Prințul a adăugat că a avut o copilărie incredibilă, elemente din ea, iar elemente din ea au fost incredibil de dureroase”, adăugând că atât el, cât și soția sa Meghan fac tot posibilul să se asigure că nu transmit orice traume pe care le ai ca părinte”. El a susținut că cauza principală” a suferinței sale a fost traiul în Marea Britanie și că a fost nevoit să își mute familia în străinătate.