Prințul Harry și-ar fi cerut scuze în privat de la tatăl său, regele Charles al III-lea, și de la fratele său, prințul de Wales

Ducele de Sussex și-ar fi cerut scuze în privat de la tatăl său, regele Charles al III-lea, și de la fratele său, prințul de Wales, înainte de a se angaja să participe la încoronarea din această primăvară. Relația dintre Prințul Harry și ceilalți membri ai familiei regale rămâne „glacială”, potrivit unui raport deoarece „răutatea încă clocotește în familie”.

Harry a refuzat anterior să se angajeze să participe la încoronarea regelui, pe 6 mai, dacă Charles și prințul William nu vor fi „dispuși să se așeze la masă și să discute” despre acuzațiile sale la adresa familiei regale.

Într-un interviu pentru ITV la începutul acestui an, înainte de lansarea cărții sale de memorii Spare, Harry a declarat că „mingea este în terenul lor”, dar „ușa este întotdeauna deschisă” pentru reconciliere.

Potrivit The Times, o sursă a afirmat că Harry dorește să obțină scuze din partea lui Charles și William, dar o altă sursă a declarat anterior că familia regală nu crede că „i se datorează scuze”. Se așteaptă ca ducele și ducesa să primească o invitație la încoronare, dar sursa a adăugat: „Nu cred că va fi învelită într-o fundă de scuze. Va fi: Iată o invitație. Anunțați-ne dacă veniți”.

Harry și soția sa, Meghan Markle, au acuzat Palatul Buckingham că a „scurs” și „plantat” povești negative despre ea pentru a distrage atenția presei și a publicului de la relatările mai puțin favorabile despre alți membri ai familiei regale.

În documentarul lor în șase părți de pe Netflix, Harry & Meghan, care a fost lansat în decembrie, Harry a vorbit despre un „joc murdar” jucat de casa regală cu presa. Meghan a susținut că „nu a fost aruncată la lupi; eu am fost hrănită de lupi”.

Exit mobile version