• Prințul Harry și Meghan Markle au fost instruiți să rezolve ruptura cu prințul William și Kate Middleton cauzată de interviul lor cu Oprah, au declarat persoane din interior.
  • Faimosul interviu a întrecut măsura” și i-a lăsat pe Prințul și Prințesa de Wales supărați și furioși, susțin sursele.
  • Acum, celor doi li s-a spus să își ceară scuze pentru interviu și să recunoască motivele din spatele acestuia” înainte de înmormântarea Reginei de luni.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost instruiți să rezolve ruptura cu prințul William și Kate Middleton cauzată de interviul lor cu Oprah, au declarat persoane din interior.

Faimosul interviu „a întrecut măsura” și i-a lăsat pe Prințul și Prințesa de Wales supărați și furioși, susțin sursele. Acum, celor doi li s-a spus să își ceară scuze pentru interviu și să „recunoască motivele din spatele acestuia” înainte de înmormântarea Reginei de luni.

Cei patru au apărut deja împreună în public în urma decesului Majestății Sale Regina, toți depunând flori, și fiind văzuți la Westminster Hall miercuri. O persoană din interior a declarat pentru Telegraph: „Au simțit că trebuie să fie fermi pentru a trimite un mesaj că nu poți spune aceste lucruri extrem de supărătoare fără să existe consecințe.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În timpul interviului cu Oprah din 2021, Harry și Meghan au vorbit despre despărțirea lor de familia regală. De asemenea, au dezvăluit că au existat „îngrijorări” cu privire la culoarea pielii fiului lor Archie și au spus că prințul Charles, acum Rege, a încetat să mai răspundă la apelurile telefonice ale lui Harry.

Meghan a spus că a avut gânduri sinucigașe, dar nu i s-a permis să primească ajutor, iar cei doi au mai dezvăluit că s-au căsătorit în secret înainte de nunta lor regală și au anunțat că așteaptă o fiică în vara anului 2021.

Ruptura a provocat tensiuni în rândul familiei regale, Harry și Meghan nefiind, se pare, invitați la o recepție de stat organizată de regele Charles la Palatul Buckingham. Ducele și ducesa de Sussex ar fi primit o invitație la începutul acestei săptămâni pentru marele eveniment la care urmau să se întâlnească numeroși consilieri străini și personalități politice în ajunul funeraliilor Reginei.

Cu toate acestea, oficialii de la Palatul Buckingham spun că cei doi au ratat această întâlnire, deoarece aceasta era destinată doar familiei regale care lucrează, iar asistenții lui Harry și Meghan au sugerat că este puțin probabil ca aceștia să participe.

Mulți oameni au nutrit speranța că prințul William și Harry se vor împăca după interviul bombă american, după ce au apărut unul lângă altul pentru a-și plânge bunica decedată. Frații au lăsat deoparte diferențele dintre ei în timp ce, toți patru inspectau florile, iar unul dintre ei a declarat: Am căzut de acord asupra unui lucru: A fost o demonstrație importantă de solidaritate pentru Regină.

Ducele și ducesa de Sussex s-au alăturat marți seară Prințului și Prințesei de Wales și altor membri ai familiei regale pentru o întâlnire restrânsă și privată la Palatul Buckingham pentru a primi sicriul Reginei înainte ca acesta să fie depus la Westminster Hall.

Frații abia și-au vorbit timp de mai bine de doi ani după ce soții Sussex au plecat în SUA. A fost prima dată când cuplurile au fost văzute în public în patru de la Ziua Commonwealth-ului din martie 2020.