Prințul Harry și Meghan Markle confirmă că au fost evacuați din cabana Frogmore

Ducele și ducesa de Sussex au confirmat că au fost evacuați din Frogmore Cottage de către regele Charles. S-a raportat că regele a decis să îi mute pe Prințul Harry și Meghan Markle în încercarea de a face loc Prințului Andrew, care va prelua proprietatea.

Regina defunctă le-a dăruit Frogmore Cottage lui Harry și Meghan în lunile de după nunta lor, în 2018. Un purtător de cuvânt al familiei Sussex a declarat „Putem confirma că Ducele și Ducesa de Sussex au fost solicitați să părăsească reședința lor de la Frogmore Cottage.” S-a afirmat că Palatul Buckingham i-a anunțat pe Duce și Ducesă despre planul de a le lua proprietatea la doar câteva zile după ce cartea de memorii a lui Harry, Spare, a fost publicată în întreaga lume în ianuarie.

În ciuda faptului că cuplul s-a mutat în Statele Unite în 2020, după ce a renunțat la statutul de membru al familiei regale în activitate, Palatul a susținut că Frogmore Cottage a fost reședința lor oficială în Marea Britanie, iar soții Sussex au folosit-o ca bază atunci când s-au întors în Marea Britanie în ultimii ani.Un biograf regal a fost informat că cuplul este „uimit” de turnura evenimentelor și a adăugat că relația soților Sussex cu familia regală este la „cel mai scăzut nivel din toate timpurile”.

Potrivit lui Omid Scobie, unul dintre autorii din spatele cărții Harry and Meghan, Finding Freedom, decizia regelui a venit după ce Harry și-a lansat controversata carte de memorii Spare în ianuarie. El a declarat pentru Yahoo: „Este o știre, îmi spun sursele, care i-a lăsat pe Harry și Meghan uimiți și pe cel puțin doi membri ai Familiei Regale îngroziți”.”

O persoană din interiorul familiei regale a declarat pentru The Sun: „Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul perioadei de timp a lui Harry și Meghan în Marea Britanie. Andrew se împotrivește ideii de a se muta în Frogmore Cottage, după ce i s-a oferit săptămâna trecută. Dar acest lucru arată că Harry și Meghan sunt neputincioși în a opri evacuarea.”

Exit mobile version