• Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, dezvăluie cum s-a născut pentru a fi o piesă de schimb pentru fratele său.
  • Scriind în cartea sa de memorii, Spare, prințul Harry a spus că a fost acolo pentru a oferi un organ.
  • El a susținut că s-a născut în cazul în care Prințul William ar fi avut nevoie de un transplant de organe.

Prințul Harry a împărtășit mai multe detalii despre copilăria sa și despre relația cu Prințul de Wales în memoriile sale explozive. Scriind în Spare, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a spus că a crescut știind că era acolo pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prințul William, în vârstă de 40 de ani, o donare de organe dacă acesta ar fi avut nevoie.

Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus el, susținând că părinții și bunicii săi chiar se refereau la el și la fratele său ca moștenitor și rezervă ca o formă de stenogramă. El și-a descris viața ca fiind o misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de divertisment și, în caz de nevoie, o piesă de schimb”, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Harry, care este cu doi ani mai tânăr decât prințul William, a explicat cum această idee de moștenitor și rezervă a fost întărită de-a lungul întregii sale vieți. El a spus că această idee de a fi pe lume doar în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui William i-a fost foarte clar de la o vârstă fragedă și a fost întărită cu regularitate pe tot parcursul vieții sale.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Tatăl a doi copii a povestit apoi o anecdotă de când avea 20 de ani și a auzit o poveste despre presupusele cuvinte ale tatălui său către mama sa, prințesa Diana, în ziua în care s-a născut. Se presupune că regele Charles al III-lea i-ar fi spus soției sale: Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă, mi-am făcut treaba”.

În altă parte a cărții senzaționale, prințul Harry a încălcat protocolul regal și a discutat despre durerile de gât și de spate ale tatălui său. Detaliind problemele de sănătate ale regelui Charles, ducele de Sussex a scris despre cum tatăl său s-a luptat cu dureri constante de gât și de spate”, pe care le-a atribuit parțial vechilor accidentări de polo ale tatălui său.

Harry a detaliat, de asemenea, mai multe dezvăluiri bombă despre fratele său William, inclusiv modul în care acesta s-a dat înapoi de la îmbrățișarea lui Meghan în timpul primei lor întâlniri stânjenitoare. Ducele de Sussex a descris momentul în care i-a făcut cunoștință fratelui său cu iubita sa ca fiind o ciocnire clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016 în apartamentul din Palatul Kensington al prințului și prințesei de Wales, cu puțin timp înainte ca prințul Harry și prințul William să plece într-o călătorie de fotografiere. Descriind scurta plimbare de la locuința lui Harry și Meghan, Nottingham Cottage, până la apartamentul 1A, ducele a recunoscut că a fost mai emoționat decât oricine altcineva pentru ca iubita sa să îl întâlnească pe William.

Când fratele său a răspuns la ușă, Harry spune că William era puțin îmbrăcat” în pantaloni eleganți și cămașă. El a scris: I-am făcut cunoștință cu Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. S-a dat înapoi”.

Oferind un context pentru întâlnirea ciudată, prințul Harry a spus că fratele său nu ar îmbrățișa de obicei pe cineva pe care nu îl cunoaște. În schimb, Harry a explicat că acesta a fost doar modul lui Meghan de a saluta străinii.