• Prințul William urma să participe astăzi la slujba de pomenire a regretatului Rege Constantin al Greciei la Castelul Windsor.
  • Prințul de Wales a sunat familia Regală grecească care participă la slujbă pentru a o anunța că nu a putut participa.
  • În absenţa Regelui Charles, soţia sa, Regina Camilla, îndeplineşte angajamentele oficiale.

Prințul de Wales s-a retras de la o apariție publică din cauza unei chestiuni personale, a spus Palatul Kensington, scrie Bracknell News.

Prințul William urma să participe astăzi la slujba de pomenire a regretatului Rege Constantin al Greciei la Castelul Windsor. Palatul Kensington nu a mai detaliat, dar a confirmat că Prințesa de Wales, care se recuperează după o intervenție chirurgicală abdominală, continuă să se descurce bine.

În urma intervenţiei chirurgicale suferite de Kate, William, în vârstă de 41 de ani, moştenitor al tronului, şi-a amânat îndatoririle oficiale pentru a avea grijă de ea şi de cei trei copii ai lor, înainte de a-şi relua angajamentele publice, la începutul acestei luni.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Prințul de Wales a sunat Familia Regală Grecească care participă la slujbă pentru a o anunța că nu a putut participa. Regele, care este tratat pentru cancer, va lipsi și de la slujba de la Capela Sf. Gheorghe, Castelul Windsor, în onoarea prietenului său apropiat și văr secund Constantin al II-lea, fostul conducător și ultimul rege al Greciei.

În absenţa Regelui Charles, soţia sa, Regina Camilla, îndeplineşte angajamentele oficiale, ea urmând să fie însoţită de alţi membri ai Familiei Regale la slujba de la Castelul Windsor organizată în memoria fostului Rege Constantin al II-lea al Greciei.

Citește și