Protest la Spitalul „Foişor”după evacuarea pe timp de noapte a pacienților. Jandarmeria, chemată să intervină

Zeci de oameni protestează vineri noaptea în faţa Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, faţă de evacuarea pe timp de noapte a pacienţilor, la faţa locului fiind solicitaţi jandarmii.

Jandarmeria Bucureşti intervine vineri noaptea, în zona Spitalului Foişor, unde s-a strâns un grup de persoane, care protestează faţă de măsura evacuării spitalului, care urmează să primească, de sâmbătă dimineaţa, pacienţi COVID.

În zona spitalului s-a strans un grup de persoane, care prin acţiunile desfăşurate a îngreunat procedura de evacuare a unor pacienţi şi nu a respectat măsurile de ordine publică şi protecţie luate de jandarmi în acest context. Scopul măsurilor luate de jandarmi este acela de a crea condiţiile normale de siguranţă pentru personalul medical si pacienţii care sunt transferaţi”, transmite Jandarmeria Bucureşti.

Jandarmii le recomandă persoanelor prezente să respecte recomandările şi măsurile de siguranţă publică pentru a preveni eventuale evenimente care pot tulbura ordinea publică şi siguranţa pacienţilor evacuaţi.