PSD depune o nouă moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu. Ciolacu: Să spui că pacienții de la „Foișor” erau fericiți ne demonstrează că este gol atât în cap, cât și în inimă

Marcel Ciolacu Sursa foto: Mediafax Foto
  • Marcel Ciolacu anunță că PSD depune o nouă moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu
  • Președintele PSD a făcut un apel către liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, să-l retragă pe Vlad Voiculescu de la conducerea MS
  • Marcel Ciolacu: „Poate domnul Cîțu dorește să ajungem pe primul loc. Doar asta ar justifica menținerea ministrului Vlad Voiculescu”

Marcel Ciolacu anunță că PSD depune, luni, o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu: „Să ieși și să spui că pacienții externați din spitalul Foișor erau fericiți ne demonstrează că este gol atât în cap, cât și în inimă”.

„Am discutat astăzi (luni – n.r.) în Biroul Politic Național despre situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor. Am decis să depunem astăzi o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății. Ținând cont de gravitatea situației, cerem ca Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca votul să se dea chiar săptămâna aceasta”, anunță Marcel Ciolacu.

El amintește că mortalitatea din cauza pandemiei a ajuns pe locul 10 pe plan mondial.

„Poate domnul Cîțu dorește să ajungem pe primul loc. Doar asta ar justifica menținerea ministrului Vlad Voiculescu. Scuzele sale sunt penibile. Să ieși și să spui că cei care au fost evacuați noaptea din spitalul Foișor erau fericiți ne demonstrează că Vlad Voiculescu este gol atât în cap, cât și în inimă. Mai mult, am văzut mulți lideri PNL care au cerut demisia ministrului Voiculescu. Aștept să văd grupul minorităților dacă vor mai susține un asemenea impostor în fruntea Ministerului Sănătății”, adaugă liderul PSD.

El a făcut un apel către liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, să-l retragă pe Vlad Voiculescu de la conducerea MS.