Social-democraţii reacţionează la protestul de la metrou şi afirmă că „dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranţă România nu se afla în haosul actual”: „Coaliţia nu ştie altceva decât să creeze haos! Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina, guvernaţi sau plecaţi”.

Dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranţă România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească ţapi ispăşitori. Nu să guverneze! Nu să găsească soluţii! Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovaţii de serviciu şi ca urmare guvernanţii au introdus noi restricţii aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului)”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii afirmă că oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Actuala Coaliţie nu ştie altceva decât să creeze haos! Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina! Guvernaţi sau plecaţi”, se menţionează în finalul postării.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex.

Liderii partidelor coaliţiei acuză că liderul USLM, Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, a declanşat protestul la o zi după ce Metrorex a notificat firma sindicatului care administrează spaţiile comerciale din staţiile de metrou să le elibereze până în 2 aprilie.