PSD, mesaj pentru Iohannis: Nu era mai simplu să mergeţi la strâns gunoaie în Sectorul 1?

klaus iohannis care un sac cu gunoaie in judetul arges. Președintele Klaus Iohannis a strâns gunoaie în județul Argeș. Foto: presidency.ro

„Nu era mai simplu să mergeţi la strâns gunoaie aici, aproape, în Sectorul 1, în loc să bateţi atâta cale până la râul Argeş?”, este comentariul postat de social-demoraţi la postarea lui Klaus Iohannis despre participarea la campania „Let’s Do It, Romania!”.

„Vă puteaţi urca pe bicicletă, nu era nevoie să turaţi motoarele diesel ale coloanei oficiale pentru !!! #mediusănătos #fărăgunoaie”, se mai arată în comentariul PSD la postarea președintelui.

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la o acţiune „Let’s Do It, Romania!” şi a criticat autorităţile locale pentru că nu se implică suficient în protejarea naturii. Preşedintele a atras atenţia că natura nu e o groapă de gunoi.

„Am venit aici să adunăm gunoaie, ca să adunăm gunoaie aruncate de concetăţenii noştri, care încă nu au înţeles, din păcate, că natura nu este groapă de gunoi”, a spus Klaus Iohannis.