• PSD susține și candidaturile actualilor primari de sector.
  • Gabriela Firea: „Obiectivul PSD este să salveze capitala de falșii salvatori.”
  • ANI l-a găsit pă Piedone în conflict de interese administrativ. În urma faptului, Piedone a obținut venituri de 110,000 de lei.
  • Nicușor Dan: „Va fi o campanie de ură, cu atacuri la persoană.”

PSD București a decis în unanimitate să susțină candidatura Gabrielei Firea pentru funcția de primar al capitalei. Social democrații de București susțin și candidaturile actualilor primari de sector: Daniel Băluță, Robert Negoiță și Cristian Piedone.

Gabriela Firea a scris pe pagina ei de Facebook că PSD are în București un singur obiectiv: să salveze capitala de falșii salvatori, că bucureștenii nu mai au nevoie de experimente și încercări nereușite, ci de oameni harnici, specialiști în administrație care vin cu proiecte benefice. „În Bucureşti, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falşii salvatori. Bucureştenii nu mai au nevoie de experimente! Acest oraş trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiştii și proiecte benefice,” declară Gabriela Firea, senator PSD București.

Agenția Națională de Integritate l-a prins pe primarul sectorului 5, Cristian Piedone, în conflict de interese administrativ. Piedone l-a numit pe ginerele său membru al Comisiei pentru vânzarea spațiilor comerciale sau de prestări de servicii, fapt de pe urma căruia a obținut venituri în 2021 și 2022 în valoare de 110 mii de lei. Piedone nu a comentat deocamdată, spune agenția națională de integritate.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Și Nicușor Dan, candidatul principal la primăria Capitalei, a ieșit azi la atac. „Bucureştenii vor avea de ales între un proiect pentru ei, pentru Capitală – şi o „combinaţie politicianistă”.

Citește și: