• PSD a depus un amendament care va prelungi plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024.
  • Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook în care și-a exprimat susținerea față de PSD.
  • „PSD este singurul partid care vine cu soluții concrete pentru stabilizarea prețurilor, aceasta fiind cea mai importantă așteptare a românilor în 2024!”

PSD a depus astăzi, în Parlament, un amendament care va prelungi plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024. Premierul Marcel Ciolacu, Președintele PSD, susține această mișcare a partidului de stânga. Acesta consideră că măsura este una justificată până când inflația va ajunge sub 5%, la finalul anului, conform datelor oferite de BNR.

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook în care și-a exprimat susținerea față de PSD.

„Susțin amendamentul depus astăzi în Parlament de #PSD, amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024! Este o măsură absolut justificată până când inflația va ajunge sub 5% la finele anului, conform datelor BNR.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Zilele viitoare venim și cu un mecanism îmbunătățit de plafonare a prețurilor la energie și gaze, care să ofere un ajutor suplimentar atât populației, cât și economiei până în 2026.

PSD este singurul partid care vine cu soluții concrete pentru stabilizarea prețurilor, aceasta fiind cea mai importantă așteptare a românilor în 2024!”

Citește și