• Joe Biden a fost informat marți despre un incident deasupra Mării Negre, în care un avion de vânătoare rus Su-27 a lovit elicea unei drone de supraveghere militară americane Reaper”.
  • Deși au mai existat și alte astfel de interceptări, a precizat Kirby, aceasta a fost demnă de luat în seamă.
  • „Departamentul de Stat va vorbi direct cu omologii lor ruși și își va exprima îngrijorarea noastră cu privire la această interceptare nesigură și neprofesionistă”, a spus el.

Președintele Joe Biden a fost informat marți despre un incident deasupra Mării Negre, în care un avion de vânătoare rus Su-27 a lovit elicea unei drone de supraveghere militară americane Reaper”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby.

Deși au mai existat și alte astfel de interceptări, a precizat Kirby, aceasta a fost demnă de luat în seamă pentru că a fost nesigură și neprofesionistă” și a provocat doborârea unui avion american. Deci este unică în această privință”, a spus Kirby.

Departamentul de Stat va vorbi direct cu omologii lor ruși și își va exprima îngrijorarea noastră cu privire la această interceptare nesigură și neprofesionistă”, a spus el, scrie Reuters.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT