Putin a dat un decret. Acesta vizează schimbări importante din punct de vedere economic

8128062 27.02.2022 Russian President Vladimir Putin visits the construction site of the National Space Agency on the premises of the Khrunichev State Research and Production Space Centre, in Moscow, Russia. Sergey Guneev / Sputnik

În urma discuțiilor care au avut loc astăzi, Putin a dat un nou decret ce se bazează, în principiu, pe schimbări economice. Președintele Rusiei a făcut acest lucru în urma deciziilor luate de SUA.

În legătură cu acțiunile neprietenoase și contrare dreptului internațional al Statelor Unite ale Americii și al statelor străine și al organizațiilor internaționale care le-au aderat, legate de introducerea de măsuri restrictive împotriva cetățenilor. Federația Rusă și persoanele juridice ruse, pentru a proteja interesele naționale ale Federației Ruse și în conformitate cu legile federale din 30 decembrie 2006 r. NR.281 „Cu privire la măsurile economice speciale și măsuri coercitive”, din 28 decembrie 2010 Nr. 390-Federația Rusă „Cu privire la siguranță” și din 4 iunie 2018 Nr. 127 „Cu privire la măsurile de influență (contracționare) la acțiunile neprietenoase ale Statelor Unite ale Americii și ale altor state străine” prin decretul:

Exit mobile version