• Putin a cerut comandanților forțelor sale armate propuneri cu privire la modul în care consideră că ar trebui să decurgă operațiunea militară a Rusiei în Ucraina.
  • Putin a ascultat opiniile acestora vineri, în timpul unei vizite la cartierul general al forței operative comune a Rusiei privind operațiunile militare din Ucraina, au transmis TASS și Interfax.
  • Putin și-a petrecut întreaga zi de vineri la cartierul general, a declarat purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov pentru Interfax.

Președintele Vladimir Putin a cerut comandanților forțelor sale armate propuneri cu privire la modul în care consideră că ar trebui să decurgă operațiunea militară a Rusiei în Ucraina, potrivit agențiilor ruse de presă, preluate de Reuters.

Putin a ascultat opiniile acestora vineri, în timpul unei vizite la cartierul general al forței operative comune a Rusiei privind operațiunile militare din Ucraina, au transmis TASS și Interfax.

Îi vom asculta pe comandanții din fiecare direcție operațională și aș dori să aud propunerile dumneavoastră privind acțiunile noastre imediate și pe termen mediu” , a declarat Putin, citat de TASS.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Putin și-a petrecut întreaga zi de vineri la cartierul general, a declarat purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov pentru Interfax.

Nu au fost raportate alte detalii despre vizita lui Putin sau despre locația acesteia.