• Primarul capitalei Ucrainei a declarat sâmbătă dimineaţa că metroul oraşului a fost repus în funcţiune şi că toţi locuitorii au fost reconectaţi la alimentarea cu apă.
  • Oficialii ucraineni au declarat că Rusia a lansat vineri peste 70 de rachete, într-unul dintre cele mai mari atacuri de la începutul războiului, ducând la pene de curent în toată ţara.
  • Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a spus că încălzirea a fost restabilită în jumătate din oraş, iar electricitatea a fost restabilită în două treimi.

Primarul capitalei Ucrainei a declarat sâmbătă dimineaţa că metroul oraşului a fost repus în funcţiune şi că toţi locuitorii au fost reconectaţi la alimentarea cu apă, la o zi după ultimul val de atacuri aeriene ruseşti asupra infrastructurii critice.

Oficialii ucraineni au declarat că Rusia a lansat vineri peste 70 de rachete, într-unul dintre cele mai mari atacuri de la începutul războiului, ducând la pene de curent în toată ţara, transmite The Guardian.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a spus că încălzirea a fost restabilită în jumătate din oraş, iar electricitatea a fost restabilită în două treimi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

,,Dar programele de întreruperi de urgenţă sunt puse în aplicare” , a scris el pe Telegram. ,,Pentru că deficitul de electricitate este semnificativ” .