Rețeaua de metrou și de apă funcționează din nou în Kiev, spune primarul capitalei Ucrainei

  • Primarul capitalei Ucrainei a declarat sâmbătă dimineaţa că metroul oraşului a fost repus în funcţiune şi că toţi locuitorii au fost reconectaţi la alimentarea cu apă.
  • Oficialii ucraineni au declarat că Rusia a lansat vineri peste 70 de rachete, într-unul dintre cele mai mari atacuri de la începutul războiului, ducând la pene de curent în toată ţara.
  • Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a spus că încălzirea a fost restabilită în jumătate din oraş, iar electricitatea a fost restabilită în două treimi.

Primarul capitalei Ucrainei a declarat sâmbătă dimineaţa că metroul oraşului a fost repus în funcţiune şi că toţi locuitorii au fost reconectaţi la alimentarea cu apă, la o zi după ultimul val de atacuri aeriene ruseşti asupra infrastructurii critice.

Oficialii ucraineni au declarat că Rusia a lansat vineri peste 70 de rachete, într-unul dintre cele mai mari atacuri de la începutul războiului, ducând la pene de curent în toată ţara, transmite The Guardian.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a spus că încălzirea a fost restabilită în jumătate din oraş, iar electricitatea a fost restabilită în două treimi.

,,Dar programele de întreruperi de urgenţă sunt puse în aplicare” , a scris el pe Telegram. ,,Pentru că deficitul de electricitate este semnificativ” .