• Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat duminică alianţa NATO că participă activ la războiul din Ucraina.
  • Liderul de la Kremlin spune că Occidentul vrea desfiinţarea Rusiei.
  • Preşedintele rus a declarat că Moscova nu poate ignora în continuare capacităţile nucleare ale NATO şi a susţinut că ţara sa se află într-o luptă pentru propria supravieţuire.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat duminică alianţa NATO că participă activ la războiul din Ucraina şi că lucrează la dizolvarea ţării sale. În timpul unui interviu difuzat pe canalul de stat Rossia-1 pentru a comemora împlinirea unui an de la invazia Rusiei în Ucraina, Putin a afirmat că, prin trimiterea a zeci de miliarde de dolari în arme în Ucraina”, Alianţa Nord-Atlantică participă la război, informează POLITICO.

De asemenea, el a acuzat Occidentul că are un singur scop: să desfiinţeze fosta Uniune Sovietică şi partea sa fundamentală… Federaţia Rusă”.

Preşedintele rus a declarat că Moscova nu poate ignora în continuare capacităţile nucleare ale NATO şi a susţinut că ţara sa se află într-o luptă pentru propria supravieţuire în cadrul „acestei noi lumi care se conturează şi se construieşte doar în interesul unei singure ţări, Statele Unite”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Nici măcar nu ştiu dacă un astfel de grup etnic precum poporul rus va putea supravieţui în forma în care există astăzi”, a adăugat el.