• Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat duminică alianţa NATO că participă activ la războiul din Ucraina.
  • Liderul de la Kremlin spune că Occidentul vrea desfiinţarea Rusiei.
  • Preşedintele rus a declarat că Moscova nu poate ignora în continuare capacităţile nucleare ale NATO şi a susţinut că ţara sa se află într-o luptă pentru propria supravieţuire.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat duminică alianţa NATO că participă activ la războiul din Ucraina şi că lucrează la dizolvarea ţării sale. În timpul unui interviu difuzat pe canalul de stat Rossia-1 pentru a comemora împlinirea unui an de la invazia Rusiei în Ucraina, Putin a afirmat că, prin trimiterea a zeci de miliarde de dolari în arme în Ucraina”, Alianţa Nord-Atlantică participă la război, informează POLITICO.

De asemenea, el a acuzat Occidentul că are un singur scop: să desfiinţeze fosta Uniune Sovietică şi partea sa fundamentală… Federaţia Rusă”.

Preşedintele rus a declarat că Moscova nu poate ignora în continuare capacităţile nucleare ale NATO şi a susţinut că ţara sa se află într-o luptă pentru propria supravieţuire în cadrul „acestei noi lumi care se conturează şi se construieşte doar în interesul unei singure ţări, Statele Unite”.

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $

Nici măcar nu ştiu dacă un astfel de grup etnic precum poporul rus va putea supravieţui în forma în care există astăzi”, a adăugat el.