Rachetă, descoperită în nordul Republicii Moldova. Poliția de frontieră a restricționat accesul

Foto - Captură de ecran MAI Moldova Facebok
  • O rachetă a fost descoperită recent într-o livadă de lângă Briceni.
  • Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care, din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-a sporit vigilența.
  • În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră.

O rachetă a fost descoperită recent într-o livadă de lângă Briceni. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care, din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-a sporit vigilența, scrie presa locală.

„În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție” , comunică MAI.

În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița.

În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră.

La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU.

Pe 10 octombrie, trei rachete ruseşti au străbătut spaţiul aerian moldovenesc.

În dimineaţa zilei de 31 octombrie, Federaţia Rusă a lansat mai multe rachete spre Ucraina. Părţi ale uneia dintre acestea au căzut pe teritoriul Republicii Moldova după ce a obuzul a fost doborât de sistemul antiaerian ucrainean.