• Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat că a plătit amenda după ce a apărut în fotografii fără mască la o acţiune de împădurire în Tălmaciu, judeţul Sibiu.
  • Raluca Turcan a precizat că a învăţat că nu ai voie ca lider politic să laşi nicio secundă garda jos.

Vicepremierul Raluca Turcan susţine că a avut rude şi cunoscuţi care au decedat de Covid şi că nu este „de glumă cu această boală”.

„Am îndemnat secundă de secundă la respectarea regulilor, însă am greşit. Nu există nicio scuză pentru o greşeală pe care o faci, dar pe de altă parte şi oamenii care respectă foarte mult regulile se întâmplă să aibă o scăpare după un an greu. Aşadar, e o lecţie pe care am învăţat-o, am plătit amenda, am cerut să fiu amendată şi mesajul meu public este că îmi pare grozav de rău şi îi îndemn pe toţi oamenii să nu lase niciodată garda jos, nu ştii niciodată cum loveşte acest virus”, a spus Raluca Turcan, marţi seara, la Digi24.

Ea a precizat că a învăţat că nu ai voie ca lider politic să laşi nicio secundă garda jos: „A fost o clipă de neatenţie pentru care îmi pare foarte rău”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte patru persoane au fost amendate, după ce au apărut în imagini, fără mască, la o acţiune de împădurire în Tălmaciu, judeţul Sibiu.