• Raluca Turcan spune că a solicitat să fie amendată
  • Ministrul Muncii a fost surprins fără mască la un eveniment de plantare de copaci
  • Alături de Turcan, fără mască au fost fotografiate mai multe persoane printre care și președintele CJ Sibiu, Daniela Cîpmean.

Raluca Turcan a fost surprinsă fără mască în timpul participării la un eveniment de plantare de copaci în zona montană din Tălmaciu. De asemenea, la eveniment au fost fotografiate mai multe persoane care nu au respectat regulile sanitare, printre care și președintele CJ Sibiu, Daniela Cîpmean.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță că a solicitat să fie amendată, însă atrage atenția că PSD a fabricat un fake news, fotografia din interior în care apare aceasta la masă alături de altă persoană fiind mai veche și nu din ziua evenimentului de plantare.

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Înțeleg criticile și mi le asum, dar trebuie să explic și manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații.

Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, a scris Turcan.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a anunțat că toți cetățenii sunt egali în fața legii, iar Raluca Turcan va fi sancționată.