• Joi după-amiază, o schelă s-a prăbușit pe o clădire cu șapte etaje de pe un șantier de construcții din Ramat Gan, prinzând șase muncitori sub ea.
  • Doi muncitori au fost scoși de sub schelă și au fost găsiți fără viață. Alți 5 au suferit răni grave sau moderate la cap.
  • MDA asigură operațiunile de salvare a pompierilor și sunt pregătite să acorde îngrijiri medicale victimelor suplimentare care vor fi salvate din ruinele schelei.

Joi după-amiază, o schelă s-a prăbușit pe o clădire cu șapte etaje de pe un șantier de construcții din Ramat Gan, prinzând șase muncitori sub ea.

Doi muncitori au fost scoși de sub schelă și au fost găsiți fără viață.

Medicii și paramedicii MDA au declarat că oferă tratament medical și că victimele sunt transportate către unități medicale pentru îngrijiri. Printre victime se află un muncitor în vârstă de 30 de ani care a suferit răni grave la cap, alți doi muncitori de aproximativ 20 de ani cu traumatisme moderate la cap, iar înca 2 persoane de 30 și 26 de ani cu leziuni ușoare la cap și membre.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Am scanat apoi locul și am localizat alți patru muncitori în construcții prinși sub schelă. Eforturile de a-i scoate pe cei încă în viață sunt în curs de desfășurare.” , au declarat Purtătorii de cuvânt al MDA